Project omschrijving

Het is vrijdag 11 september rond een uur of een wanneer ik in mijn auto stap richting Raamsdonksveer op weg naar PAL-V om de borrel van de Tesla Owners Club Nederland bij te wonen. Ik had ooit eens gehoord van het bedrijf dat een vliegende auto ontwerpt en produceert maar daar hield de kennis dan ook op. Recentelijk had ik wel in het nieuws vernomen dat de goedkeuring van de RDW binnen was maar daar hield het dan ook op met betrekking tot de kennis in het bedrijf. Na een klein uurtje de afslag bij Raamsdonksveer nemend naar het industrieterrein zie ik al een aantal Tesla’s geparkeerd staan voor het gebouw, hier moet het te doen zijn.
Binnen waren al een aantal leden aanwezig en werd ik ontvangen in de pers hal van het bedrijf waar zowel het eerste rijdende en vliegende prototype als een preproductiemodel wat de RDW-goedkeuring had verkregen stond. Borrelnootjes, Koffie en fris in overvloed en na wat kennis gemaakt te hebben met leden van de club die ook op het forum actief zijn was het woord aan Marco van den Bosch CCO/VP van PAL-V om een introductie te geven over het bedrijf en product en de nabije en verre toekomstplannen toe te lichten. Leuk detail Marco rijdt ook Tesla dus dat schepte gelijk een band met het publiek.
Na de presentatie mochten wij in de keuken kijken waar de PAL-V wordt geproduceerd en dit was natuurlijk heel interessant.
Na de presentatie en rondleiding was het tijd voor bitterballen en was er de gelegenheid de voertuigen van dichtbij te bekijken en foto’s te maken. Voor mij persoonlijk was het erg leuk om de verschillende leden van het forum eens te zien bij de club. En ik kan vertellen pvkeep heeft in het echt net zo’n gevatte humor als dat hij op het forum etaleert.
Een geslaagde middag en op de naar de volgende!
Met vriendelijke groet,
Jean-Paul