Project omschrijving

Jean-Paul heeft de Veluwe Quarantaine Roadtrip gereden. Lees hieronder zijn ervaring:
Wat ga je doen als het buiten 37 graden is en je niet naar de kust wilt? Dan ga je de De “quarantaine” Veluwe roadtrip rijden uitgezet door Carmody. Mijn vrouw en ik zijn op zaterdag 8 Augustus om 9 uur vertrokken vanuit Baarle-Nassau richting Arnhem naar het startpunt dat voor ons het gunstigste lag, wij zijn daarbij gestart op het stuk richting Harskamp. Voor ons was het de eerste uitgezette roadtrip die wij samen zijn gaan doen dus het was wel spannend, vooral voor mijn vrouw daar die de kaart mocht bekijken en zij niet zo een ster is in het navigeren. Het eerste gedeelte van de trip ging erg goed en was een leuke tocht door de bosrijke Veluwe. Toen wij op het noordelijkste punt aankwamen van de trip was er wel een meningsverschil, moeten wij hier op de rotonde de snelweg op of niet? Gelukkig heeft ons huwelijk het overleefd 😋.
Het stuk erna richting de supercharger Ugchelen was ook erg leuk, het stukje onverhard leidde ons door het mooie landelijke landschap van de Veluwe. Bij de supercharger hebben wij zowel de Tesla als onszelf bijgeladen om zo aan het mooiste deel van de tocht te beginnen. Ik had aan de hand van de kaart al gezien dat het een mooi stukje sturen zou worden, echter het mooiste was toch wel het adembenemende uitzicht van de heide in bloesem! Dit was een prachtig uitzicht! Daarna over het mooie stuur gedeelte terug naar voor ons het eindpunt om zo weer af te reizen naar het Zuiden.
Bij de stop Sterrenbos waren wij wel verkeerd gereden echter hieruit ontstond ook een leuke foto.
Heel erg bedankt voor het uitzetten van de roadtrip, Carmody en ik hoop een aantal van jullie ook te zien bij de trip naar de Eifel.