Project omschrijving

6 Oktober 2019…. Nog even een ontbijtje pakken en dan op weg naar naar Vuren. Op weg naar de Supercharger… Op weg naar de eerste Supercharger Meetup van de Tesla Owners Club Nederland. Thema: “Sunday Morning Coffee” Wat verwacht ik er van? Ik weet het niet…. een paar leuke gesprekken, een paar vragen beantwoorden, een paar nieuwe Tesla rijders ontmoeten…. ideeën uitwisselen…. Koffie drinken?

En dan zijn we er. We hebben er wel een sfeervolle (veel regen!) voor uitgekozen. Omdat het de eerste keer is hebben we de partytent nog maar even in de auto laten zitten. En dan komen de eerste bekenden, en de eerste nog niet bekenden. Vanwege de regen maar besloten allemaal binnen te gaan zitten, en de groep wordt langzaam groter.

Eigenlijk blijkt de regen ons niet echt te deren, de gesprekken komen op gang, vragen worden door nieuwe rijders gesteld, ideeën voor de club en suggesties voor Tesla gaan over tafel en ondertussen wordt het steeds duidelijker: Dit gaan we vaker doen!

Rond het middaguur wordt er door een aantal rijders nog gezamenlijk geluncht en daarna gaat eenieder weer zijn eigen weg.

Gaan we dit in de toekomst herhalen? Zeker! En dan beperken we ons niet alleen tot “Sunday Morning Coffee”, maar gaan we ook voor andere Thema’s op andere tijdstippen.

Dank aan allen die erbij waren, en tot een volgende Supercharger Meetup!