In overleg met Tesla Nederland, gaan we als club helpen de wens van kinderen die (ernstig) ziek zijn in vervulling te laten gaan!

Er zijn diverse organisaties, zoals Make-A-Wish, die voor kinderen die (ernstig) ziek zijn een mooie uitstap verzorgen, en zo een wens uit laten komen. Soms is een deel van die wens om een Tesla te zien, of er in (mee) te rijden.

We weten dat diverse leden van onze club via andere kanalen al aan zulke wensen mee doen. En dat andere leden bereid zijn mee te doen. Eén ding is zeker: als je hier aan meewerkt, maak je de dag van een kind, en meestal ook van zijn/haar ouders.

We hebben nu de datum van onze 1ste kandidaat binnen: Mathijs (17jr) krijgt van Make-A-Wish een verblijf in B&B Bavelse Hoeve. In de ochtend (09:30-10:00) op 8 maart reist hij met zijn vader, moeder en broer van Nieuwerkerk (Zeeland) naar Bavel: er wordt gekeken of, wie dat wil, daar met het gezin ook wat kan drinken. Op 10 maart aan het eind van de dag (ca 16:00) gaat de rit dan van Bavel naar Nieuwerkerk.

De wens van Mathijs is om de show van een Tesla Model X te zien. Dus we zoeken in ieder geval 1 model X. De wens van het gezin is om samen in 1 auto te zitten. Heb je een X, maar wil je in verband met covid niet met 4 mensen in de auto, reageer dan aub toch en laat aub weten wat je acceptabel vindt.

Het lijkt ons leuk om nog 2 Tesla’s (bv. een S, 3 of Y, maar nog een X mag natuurlijk ook) te hebben die meerijden (en eventueel, als de covid-situatie daar om vraagt, eventueel ook 1 van de gezinsleden kan vervoeren).

Het zou kunnen dat er her-en-der een artikeltje over verschijnt: mogelijk is het dan leuk als er b.v. ook wat drone-shots zijn, dus mocht er een lid met een drone zijn die het wel ziet zitten om zulke shots te maken: laat maar weten 🙂

Ben je bereid hieraan mee te doen? Stuur dan een mail naar info@teslaownersclub.nl . Vanuit onze club zal onze vrijwilliger Raoul Teeuwen dan contact met je opnemen. Laat ook gerust weten als je vragen, suggesties,… hebt! En ook niet-leden mogen uiteraard meedoen om de wens van Mathijs in vervulling te laten gaan!

Belangrijk: je doet dit op eigen risico. Onze rol is puur bekend maken dat er een kind is met een wens en voor welke datum er Tesla’s gezocht worden. Helaas kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden mocht er wat fout gaan.

Voor vervolgacties in de toekomst zoeken we nog naar een manier om dit voor alle partijen, dus ook de leden, soepel te laten verlopen: als je daar ideeën over hebt, horen we dat ook graag!