Een must-read voor alle Model 3 rijders en fans en een perfect cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in Tesla en elektrisch rijden.

Het eerste dat opvalt aan het e-book is dat de opmaak heel clean is met veel prachtige foto’s. De opmaak doet denken aan de Tesla design filosofie. Erg mooi! Het boek begint (uiteraard) met een inhoudsopgave en daar valt meteen iets op. Dit is niet enkel een boek over de Model 3, maar bevat ook veel informatie over alle andere modellen van Tesla, inclusief de Model Y, Cybertruck en Semi. Daarnaast wordt stilgestaan bij alle bedrijven waar Elon Musk op dit moment mee bezig is waaronder SpaceX.

Ook bevat het boek veel informatie over het opladen van je Model 3, hoe milieuvriendelijk de Model 3 is en alle redenen om voor een Model 3 te kiezen (iedereen kent wel een familielid dat sceptisch is over elektrisch rijden).

Het boek blinkt echt uit wat betreft praktische tips waaronder tijdens het rijden. De Model 3 heeft maar 1 scherm en de meeste handelingen vinden via het stuur of het scherm plaats. Zeker in het begin kan het even wennen zijn. In dit boek worden alle belangrijke functies en tips gedeeld om jouw ervaring in de Model 3 nog prettiger te maken.

Met andere woorden: voor iedereen die geïnteresseerd is in Tesla en elektrisch rijden, is dit een heel informatief boek en een leuk cadeau. Een echte aanrader!

Leden kunnen met flinke korting het e-book kopen voor maar 10 Euro. Ben je geen lid? Aanmelden is zeer eenvoudig en gratis.

De papieren versie is te bestellen voor 22,50 Euro via de volgende link: https://teslafacts.nl/tesla-model-3-boek/