Als je de uitrusting van je Tesla niet voldoende vindt, zijn er op vele plekken, zoals bij Tesla zelf, Tesland, Amazon, AliExpress en nog veel meer winkels allerlei toevoegingen te koop.

Maar wat nu als daar niet tussen zit wat je wil. Stel, je bent zakelijk rijder, en je hebt continu allerlei bonnetjes los door de auto slingeren en denkt: “Voor mij zou een kokertje wat ik in het zijvak van de voordeur kan plaatsen wel nuttig zijn”, maar ja, nergens een kokertje dat past en goed blijft zitten.

Kersvers lid van Tesla Owners Club NL Marcel van ‘t Hof had precies dat ‘probleem’ en gelukkig had hij ook een 3D-printer. Dus hij tekende in 3D zo’n kokertje en liet zijn printer enkele uren draaien. Hij stelde het ontwerp nog wat bij en deelde het resultaat op Facebook, waar de nodige ‘dat wil ik ook wel’-reacties kwamen. Datzelfde gebeurde ook met een houder voor de Flitsmeister Two.

Marcel: “Ik heb de nodige ontwerpen die ik deel op 3D-ontwerp-deelplatform Thingiverse en iedereen met een 3D-printer mag mijn ontwerp gebruiken en zelf afprinten. Voor mensen zonder 3D-printer biedt ik enkele dingen ook aan via een webshop op https://www.lightninglasers.nl/.

Zijn er lezers die zelf ook dingen maken voor hun Tesla? Dan horen we dat graag!

Op Thingiverse vind veel Tesla-gerelateerde-ontwerpen, gedeeld door hun ontwerpers, die je gratis kunt bewonderen en gebruiken, kijk maar eens op https://www.thingiverse.com/search?q=tesla en de Tesla Supercharger Phone Charger staat er ook bij.

Raoul