Puzzelzoektocht in Gorinchem en de Betuwe 30 september, aangepaste rit.

Laden Evenementen

Zoals al eerder aangekondigd gaan wij op zaterdag 30 september een leuke puzzeltocht organiseren. Hierbij de details en de mogelijkheid je in te schrijven. Het aantal Tesla’s die deel kunnen nemen is beperkt, schrijf je dus snel in! Er kunnen per auto maximaal 6 personen ingeschreven worden.

We zullen om 10 uur samenkomen op de Grote Markt in Gorinchem, waar we nog even goed wakker kunnen worden met een kopje koffie/thee/limonade en de routebeschrijving wordt uitgedeeld.

Vervolgens gaan we al direct hier beginnen met de puzzelvragen en op weg. We stoppen ook een aantal keer om enkele bezienswaardigheden te bezoeken.

Aan het einde van de tocht en met heel wat nieuwe kennis eindigen we in Tiel, waar we weer samenkomen om te genieten van een kopje koffie/thee/limonade met wat lekkers. We overlopen dan samen met iedereen de antwoorden van de vragen en kondigen dan ook de winnaars van de puzzelrit aan. Er zijn leuke prijsjes beschikbaar voor de beste deelnemers!

Na afloop is er (optioneel) de mogelijkheid om nog gezellig samen te dineren voor diegenen die nog wat langer willen blijven.

De bijdrage voor dit evenement is voor Premium leden € 7,50,- per persoon, en voor niet-Premium leden € 10,- per persoon. Voor het aansluitende diner zijn de kosten € 40,- per persoon.

Je kunt je opgeven voor het evenement door een email te sturen naar info@teslaownersclub.nl onder vermelding van het aantal personen in de auto, en of je ook deel wil nemen aan het diner. Wij zullen je dan een betaalverzoek sturen voor het totaal bedrag.

Mocht je nog geen Premium lid zijn: je kunt je alsnog opgeven bij de aanmelding voor het evenement. De kosten voor het Premium lidmaatschap zijn 30,- per kalenderjaar.

 

Ga naar de bovenkant