EV Experience

Laden Evenementen

Ervaar zelf hoe het is om elektrisch te rijden met diverse EV’s (Electric Vehicles), E-bikes, scooters, steps en motoren op Circuit Zandvoort van 2 t/m 4 oktober 2020  en kom naar de EV Experience. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op vrijdag 2 oktober openen we de (garage)deuren voor de zakelijke markt. Fleetowners, dealers, tankstationhouders, overheden en beleidsmakers ontmoeten elkaar hier. We hebben een inspirerende programmering voor deze doelgroep klaar staan.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober is de EV Experience geopend voor zakelijke en private leaserijders, consumenten en EV Enthousiasts. Iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden en de overstap wilt maken kan hier alle kennis en ervaring op doen. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen hun eerste elektrische ervaring op doen!

Toegang is 35 Euro, maar leden van de Tesla Owners Club Nederland krijgen 50% korting! De kortingscode kun je op onze site vinden, hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Ben je nog geen lid, meld je dan eenvoudig gratis aan.