Tesla eigenaren voor de  helden in de crisis

De wereld staat enigszins stil, onze Tesla’s ook. Velen van ons werken thuis of werken op dit moment zelfs helemaal niet.
Tegelijkertijd is er een grote groep mensen die zorgt dat andere mensen die zijn geraakt door het coronavirus verzorgd, gered en bediend worden.

De helden in de crisis

De Tesla owners Club Nederland wil een steentje bijdragen in deze uitdagende tijd. En we doen dat graag met jullie samen.
Samen onze tijd en onze Tesla’s inzetten om anderen te helpen.

Korte geleden heeft één van onze leden lunches bezorgd in een ziekenhuis
Of wat dacht je van deze actie voor een kind die door de lockdown wel een hele speciale verjaardag kreeg.

Uiteraard kunnen we alleen maar acties ondersteunen die binnen de gestelde regels van de intelligente lockdown op het moment van rijden passen, maar met een beetje creativiteit kunnen we toch  een grote impact hebben.

Ben je eigenaar en heb je tijd en mogelijkheden? Heb je goede ideeën over hoe we met zijn allen kunnen bijdragen? Ben je wellicht al benaderd door mensen of bedrijven die onze hulp kunnen gebruiken?
Laat het ons dan even weten. We doen het graag samen met jullie voor iedereen die het nodig heeft. Tegelijkertijd genieten we ook weer van onze prachtige, schone, auto’s en gunnen we anderen de kans om dat ook te doen.

Doe je mee? Stuur dan een mail naar charity@teslaownersclub.nl
We horen graag van je!

Regelmatig krijgen wij items aangeboden die we mogen verkopen en waarvan de opbrengst voor een project bestemd is.
Deze items vind je op onze eigen veilingen.

Kijk er eens rond en zit er iets voor je bij? Aarzel dan niet om een bod te doen.

Bekijk onze projecten:

(Klik op foto of titel om het gehele artikel te lezen)
2020-05-14T14:57:25+02:00

Amalia Kinderziekenhuis

14 mei 2020 - Op zondag 4 oktober zal er een bijzonder event gaan plaatsvinden in Nijmegen op het terrein van het Goffertstadion. (Dit event stond oorspronkelijk gepland op 5 april maar vanwege de Coronacrisis hebben we het event moeten verplaatsen) Het doel van dit event is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Amalia kinderziekenhuis. Dit ziekenhuis ondergaat een grondige verbouwing en ze hebben veel geld nodig voor het kindvriendelijk inrichten

2020-05-12T20:31:21+02:00

Dag van de verpleging

12 mei 2020 Dag van de verpleging Vandaag is het de dag van de verpleging, ook wel dag van de zorg genoemd. Het is ook nog eens de 200e verjaardag van Florence Nightingale . Vorige week deden we een oproep en vandaag heeft één van onze leden (Cyril Vonken) een leuke actie kunnen doen bij een verzorgingstehuis, door met zijn model X de "Model X Light Show and Trans-Siberian Orchestra" op te voeren voor verzorgers

2020-05-10T13:58:19+02:00

Kleur je mee..?

10 mei 2020 Leuke kleurplatenactie! Komen jullie kinderen de tijd goed door tijdens deze crisis? Of vervelen ze zich soms? Binnenkort weer naar school toe voor sommigen. Anderen moeten nog even geduld hebben… Voor iedereen van 0-18 jaar die zin heeft om iets moois te maken en lekker creatief bezig te zijn hebben we een boodschap: Kies 1 van deze 2 mooie kleurplaten en doe je uiterste best om hem nog veel mooier te maken.

2020-05-10T13:54:58+02:00

Enthousiaste Tesla eigenaren willen helpen

4 mei 2020 Enthousiaste Tesla eigenaren willen helpen Na de oproep van vorige week waarin we Tesla eigenaren hebben gevraagd of ze met hun Tesla een bijdrage zouden willen leveren, zijn er al zeer fijne en enthousiaste reacties gekomen. We zouden graag in contact komen met mensen en bedrijven die onze hulp kunnen gebruiken. Er is een grote groep mensen die zorgt voor anderen die door het coronavirus zijn geraakt. Hun hulp en bijdragen zijn

2020-05-06T10:29:44+02:00

Tesla Owners Club helpt Vegan Sushi Bar

10 april, 2020 Tesla Owners Club helpt Vegan Sushi Bar Tijdens de coronacrisis heeft Tesla Owners Club Netherlands een mooi initiatief van Vegan Sushi Bar in Amsterdam mee vormgegeven. Het mooie idee om veganistische lunchboxen duurzaam af te leveren bij de zorghelden van het OLVG Ziekenhuis in Amsterdam, heeft ons samengebracht. Op maandag 6 april heeft een van onze leden, Peter van Dam, zijn eigen Tesla met plezier ingezet om de lunches samen met de eigenaar