Activiteiten

Ervaren, ontmoeten, rijden

Leden kunnen deelnemen aan al onze evenementen. Rally, roadtrips, netwerken, tips uitwisselen, culinair genieten. Er passeren jaarlijks uiteenlopende evenementen de revue. Voor iedereen toegankelijk en vooral gericht op beleven en elkaar ontmoeten. Houd onze evenementen agenda in de gaten.

Word nu lid en doe mee met de activiteiten.

Aanmelden
apr 05
Vrijwilligers gezocht: Event voor Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis.
Geert Grooteplein Zuid 10 - 10 Geert Grooteplein Zuid, 6525 GA Nijmegen

8 maart: Sunday Morning Breakfast & Dagtrip Eifel

Op 8 maart hebben we een Sunday Morning Breakfast gepland in het Parkhotel Horst (Supercharger Locatie). Een mooie gelegenheid om oude vrienden te spreken, nieuwe vrienden te maken en informatie uit te wisselen . Er staan een paar grote evenementen op de agenda en daar willen we graag even bij stilstaan. Schrijf je zo snel mogelijk in, zodat we het hotel vooraf kunnen informeren en we een tafel kunnen reserveren. Kosten bedragen 15 Euro per persoon.

Aansluitend aan dit ontbijt is er nog een beperkte (vanwege maximaal aantal auto’s) mogelijkheid om mee te rijden op de dagtrip naar de Eifel. Hiervoor moet apart worden ingeschreven. We vertrekken bij Parkhotel Horst om 11:00 uur (aansluitend aan Sunday Morning Breakfast, daar moet apart voor worden ingeschreven). We verwachten rond 18:00 uur af te sluiten. Inschrijving is per auto. Dit wordt een echte rijders trip, dus aangeraden wordt om met max. 2 personen per auto mee te doen.

Je kunt je aanmelden vanaf 23 februari:

Aanmelden Sunday Morning Breakfast

Aanmelden dagtrip Eifel

14 maart: Lions-Waddenrally voor stichting Opkikker

Tesla Owners Club Nederland werkt samen met de Lions-Waddenrally om de derde editie van Lions-Waddenrally te laten plaatsvinden op 14 maart 2020. De Lions-Waddenrally is een fonds wervende rally die wordt georganiseerd door Lionsclub Franeker-Harlingen. De volledige opbrengst zal dit jaar worden aangewend ten behoeve van het goede doel: Stichting Opkikker.

Er zijn in totaal 100 startplekken beschikbaar voor de rally, die in twee verschillende klassen wordt gereden; de klasse “Fossil” en de klasse “Electric”. Een professionele rally organisatie is aangesteld om de rally te organiseren, waarmee de inhoud en organisatie gewaarborgd is.

Alle details en de aanmeldmogelijkheden kun je hier vinden: http://www.lions-waddenrally.nl/aanmelden/

27 maart: Businessleden netwerkevenement

Op 27 maart wordt het eerste businessevenement georganiseerd voor businessleden (business- en fleetownerpack). Dit vindt plaats op een heel toepasselijke locatie voor ondernemers en Tesla rijders. Tijdens deze avond zal er veel gelegenheid zijn om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Elk businesslid is welkom om een gast mee te nemen. Gelieve per aanwezige een gratis ticket te selecteren bij het aanmelden, zodat de organisatie weet hoeveel personen aanwezig zullen zijn.

De uitnodiging voor aanmelding volgt per mail.

5 april: Fundraising voor Amalia kinderziekenhuis

Op zondag 5 april (10:00-15:00) zal er een bijzonder event gaan plaatsvinden in Nijmegen bij het Goffertstadion. Het doel van dit event is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Amalia kinderziekenhuis. Dit ziekenhuis ondergaat een grondige verbouwing en ze hebben veel geld nodig voor het kindvriendelijk inrichten hiervan. Wij Tesla eigenaren gaan het grote publiek een kans geven om uitgebreid kennis te maken met onze Tesla’s, in ruil voor een donatie aan het kinderziekenhuis. Die dag zullen er allerlei activiteiten gaan plaatsvinden. Jullie kunnen hieraan bijdragen door je op te geven via onderstaand formulier en met je Tesla naar dit event te komen.:

https://www.radboudumc.nl/…/aanmeldformulier-tesla-owners-a…

Je mag het publiek laten meerijden maar ook zeker enthousiaste uitleg en demonstraties geven. Mocht je zelf ook willen doneren of een andere bijdrage willen leveren? Dan kun je dat ook doen via deze link. Zeer veel dank, ook namens alle kinderen!

19 april: CCRally Electric Drive

De Tesla Owners Club Nederland brengt graag de CCrally Electric Drive onder de aandacht. Deze rally wordt niet door Tesla Owners Club Nederland georganiseerd.

De CCrally Electric Drive wordt speciaal georganiseerd voor alle 100% elektrische auto’s zoals die van u. Op zondag 19 april 2020 gaan we groen en geruisloos rijden door de mooie wegen van de regio! De start zal zijn in Zaltbommel bij Van der Valk. Rijdt u mee met deze unieke CCrally Eletric – Drive? De rally zal ongeveer 150 km zijn.

/var/folders/mf/2g634l9x7v73wsxplhxttrhw0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/electric-banner.jpg

Programma
10.00 – Ontvangst bij Van der Valk Zaltbommel
Er zijn hier verschillende laadpalen aanwezig!
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de CCrally Electric – Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.15 – Gezamenlijk vervolg van de Drive
16.00 – Aankomst bij finishlocatie (in de Betuwe)
Er zijn hier verschillende laadpalen aanwezig!
16.10 – Uitgebreide borrel & fingerfoods
17.00 – Einde van de drive

Kijk voor alle details en aanmelding op de website van de organisatie van de CCRally: https://ccrally.nl/rallys/19-april-electric-drive/

19 mei: Tesla Model 3 meeting in Hilden, Duitsland

In Hilden wordt op 17 mei 2020 een evenement georganiseerd speciaal voor Tesla Model 3 rijders. Er is plek voor 600 rijders en reeds 200 rijders hebben zich aangemeld. Voor alle informatie en aanmelding verwijzen wij naar de website van T&E Magazine.